Pindanutjes logo

Levering

Er zijn verschillende manieren om je bestelde producten te laten leveren:

Per post

Pindanutjes werkt met een vaste verzendkost binnen België. De verpakking van je pakket is voor onze rekening. Je bestelling wordt na de betaling verpakt en verstuurd. Het risico van de verzending is voor rekening van de koper. Wil je je pakje of brief laten verzekeren? Dat kan! Kies hiervoor in het winkelmandje. Hiervoor wordt de extra kost van Bpost naar je doorgerekend.

Binnen België worden alle pakketjes gratis verzonden vanaf een bestelling van 50€.

Zelf afhalen in onze winkel te Beerse

Pindanutjes heeft een fysieke winkel te Beerse. Deze is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00. Op zaterdag is onze winnkel te Beerse doorlopend geopend van 10u00 tot 17u00. Om op de hoogte te blijven over de opening van onze winkel, bekijk regelmatig onze website of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Zelf afhalen in ons afhaalpunt te Turnhout

Pindanutjes heeft bovendien een afhaalpunt in onze kantoren te Turnhout. Na het ontvangen van je betaling verpakken we je bestelling alsof het verstuurd zou worden met Bpost, en sturen je een mail vanaf wanneer je je pakketje kan afhalen te Turnhout.

Elke maandagavond van 19u tot 21u kan je je pakje komen ophalen in de Kruishuisstraat 8, 2300 Turnhout. Gelieve hiervoor steeds op voorhand te verwittigen wanneer je wenst langs te komen, zodat we tijdig je pakketje naar Turnhout kunnen verplaatsen.

Om www.pindanutjes.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.