Pindanutjes logo

Pindanutjes verhuist

nieuwe winkel Beerse

Onze droom begon een drietal jaar geleden met lancering van onze webshop ‘Pindanutjes’, waarna niet veel later een kleine fysieke winkel volgde in hartje Herentals.
Mijn huisje, dat ik destijds helemaal verbouwde om er gezellig in te wonen, werd omgetoverd tot een klein shopadresje voor zij die toch eens graag de stofjes wilden voelen.
De living werd ingepalmd, later volgde de eetruimte en de overloop tot we ook de keuken begonnen vol te stouwen met stofjes en fournituren. Een plaat op het kookfornuis en jawel ook daar konden we nog wat extra stallen. Enkel de ijskast bleef gespaard.

We begonnen dan ook te dromen van een groter pand, maar jammer genoeg niet zo een evidentie de dag van vandaag. Huren is duur, aankopen een risico.
Een dilemma voor onze hersenpan, maar soms moet je gewoon die ene sprong wagen en investeren om vooruit te geraken in het leven.
Blijven stilstaan is vaak achteruitgaan en mijn hoofd zat nog boordevol ideeën.

Dus zo begonnen we vol goede moed aan onze zoektocht...
We zagen heel wat panden...te duur, niet te koop, niet geschikt, te klein, te veel werk en al gauw moesten we onze parameter uitbreiden. In Herentals bleven we immers een beetje op onze honger zitten.

En dan botsten we op een buitenkansje in Beerse, met onze neus tegen de etalage.…
Een nieuw pand, casco, grote oppervlakte, witte canvas, parkeerplaats voor de deur, ruimte voor een multifunctionele tafel, koffiehoek…
Het gaf stof tot nadenken…en nagedacht dat ik heb…slapeloze nachten, lange babbels met mijn vriend…
Het deed me wel wat, een heel bang hartje nu een beslissing zo dichtbij kwam…. Ik wilde mijn lieve klantjes in Herentals immers niet achterlaten…
Maar af en toe moet je toch knopen doorhakken en het ijzer smeden als het heet is. En zo besloten we toch de sprong te wagen.

Vandaag de dag bouwen we aan onze nieuwe locatie in de Lindenlaan in Beerse, waar wij in augustus/ september onze deuren zullen openen. 
Hier zullen wij, in tegenstelling tot nu, minstens vier dagen per week open zijn en dagelijks kunnen verzenden.  

Jammer genoeg betekent dat ook het einde van ons verhaal in Herentals.
Wij zullen dan ook onze deuren eerder dan verwacht sluiten op woensdag 31 mei 2017, zodat wij onze verhuis goed kunnen voorbereiden.

Meer informatie over de datum voor onze opening van onze nieuwe vestiging zullen wij tijdig met jullie meedelen.
Wel kunnen wij al verklappen dat wij ons assortiment geleidelijk aan drastisch zullen uitbreiden met stoffen voor mannen en vrouwen, toebehoren en attributen voor de cameo, fournituren, patronen etc.

Ook onze naam zal een metamorfose ondergaan, maar laten we dat nog even als verrassing houden. En een nieuwe winkel, betekent ook een nieuwe webshop.

Ook deze zal bij opening van onze winkel gelanceerd worden. Wel belangrijk om te weten is dat wij uiteraard onze webshop ‘Pindanutjes’ zullen blijven aanvullen met nieuwe collecties en producten tot de nieuwe webshop het levenslicht zal zien.

Door onze verhuisplannen willen wij natuurlijk in de maand mei een beetje zot doen en een totale uitverkoop organiseren.
Dit doen we online en in de winkel door de ganse maand mei 30% korting te geven op het ganse assortiment, inclusief koopjeshoek.
In onze winkel zal je daarnaast ook nog heel wat coupons kunnen scoren (3+1 gratis) en outletstoffen, die aan stuntprijzen de deur uitmoeten. Oudere collectie zelfs aan kortingen van 50 tot 70%.

Data, die je alvast in je agenda mag schrijven:

  • Zaterdag 6 mei tot en met woensdag 31 mei 2017: start van de uitverkoop in onze winkel en online
  • Uitzonderlijke sluitingsdag in Herentals: zaterdag 20 mei, wegens deelname aan de braderij in Beerse ( ZA 20 & ZO 21 mei 2017)
  • woensdag 31 mei 2017: laatste dag open in Herentals

Ps. Omdat wij onze stoffen moeten verhuizen en daardoor gedurende een korte periode niet kunnen knippen, zal onze webshop gedurende een tweetal weken wel toegankelijk zijn, maar pakketjes zullen in die periode met vertraging uitgestuurd worden. Uiteraard zullen wij dit tijdig aankondigen op facebook en in onze nieuwbrief en zullen wij daartegenover een online-geste doen.

Om www.pindanutjes.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.